Volkan Demirel kadro dışı iddialarına Fatih Terim'den yanıt

22 Mayıs 2014 Perşembe 20:33 By Adsız

Ka­le­ci Vol­ka­n’­ın ne­den Mil­li Ta­kı­m’­a alın­ma­dı­ğı me­rak ko­nu­su ol­muş­tu. Hat­ta kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­dı­ğı da id­di­alar ara­sın­day­dı. Tek­nik Di­rek­tör Te­rim ko­nu­ya açık­lık ge­ti­re­rek “Vol­kan De­mi­rel ba­na şam­pi­yon­luk­tan son­ra gel­di. İh­ti­ya­cı var­dı, izin ver­dim.




Ko­so­va ile bu­gün ha­zır­lık ma­çı ya­pa­cak olan A Mil­li Ta­kı­m’­da Tek­nik Di­rek­tör Fa­tih Te­rim, Priş­ti­ne­’de ba­sın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­dı. Te­rim sözlerine “Sa­yın Ali Şe­n’­e kay­bet­ti­ği to­ru­nu için an­ne ve ba­ba­sı­na baş­sağ­lı­ğı di­li­yo­ruz. Al­lah kim­se­ye böy­le acı gös­ter­me­sin. Me­ka­nı cen­net ol­su­n” di­ye­rek baş­la­dı.


FIFA ve UEFA’ya mesaj verdi

Teknik Direktör Te­rim, Fe­ner­bahçe­’nin de­ne­yim­li fi­le bek­çi­si Vol­kan De­mi­rel’in ne­den Mil­li Ta­kı­m’­a alın­ma­dı­ğı­nı açıklayarak çeşitli iddialara yanıt verdi.

Tec­rü­be­li tek­nik adam, “A­şa­ğı yu­ka­rı 8-10 oyun­cu­mu­zun sı­kın­tı­sı var. Ör­ne­ğin Vol­kan De­mi­rel, ba­na şam­pi­yon­luk­tan son­ra gel­di. Otur­duk ko­nuş­tuk. İh­ti­ya­cı var­dı, izin ver­dim ona. Ar­da­’nın fi­na­le ye­tiş­me­si için uğ­ra­şı­lı­yor. Mad­ri­d’­den Was­hing­to­n’­a ge­le­cek­ti ama du­ru­mu­nu ta­kip et­mek la­zım. İn­şal­lah oy­nar fi­nal­de. Ar­da­’yı
teb­rik edi­yo­rum ay­rı­ca. Önem­li bir iş ba­şar­dı. Da­ha iyi yer­le­re ge­le­ce­ği­ne ina­nı­yo­rum. Be­ni ya­nılt­ma­dı­ğı için mut­lu­yu­m” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Ko­so­va­’nın, UE­FA ve FI­FA üye­li­ği için Tür­ki­ye­’nin üst­le­ne­ce­ği ro­le iliş­kin bir so­ru­ya ise Te­rim, oy­na­ya­cak­la­rı ma­çın FI­FA ve UE­FA­’ya gön­de­ri­len bir me­saj ol­du­ğu ce­va­bı­nı ver­di. Ko­so­va ile özel bir maç yap­ma se­bep­le­rin­den en önem­li­si­nin bir kar­deş ül­ke­nin, ken­di­le­rin­den ayır­ma­dık­la­rı bir ül­ke­nin, ken­di­le­rin­den maç is­te­me­si ol­du­ğu­nu söy­le­yen Te­rim, çok faz­la dü­şün­me­den Mil­li Ta­kı­m’ın kamp prog­ra­mı­na Ko­so­va ma­çı ile baş­lan­ma­sı ka­ra­rı­nı al­dık­la­rı­nı ifa­de et­ti.

Grup maç­la­rın­da, Fran­sa­’nın ev sa­hip­li­ğin­de ya­pı­la­cak 2016 Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı­’na git­mek için el­le­rin­den ge­len her şe­yi ya­pa­cak­la­rı­nı kay­de­den Te­rim, “Ora­da ola­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum. Çün­kü ge­rek oyun­cu­la­rı­mız, ge­rek biz­ler, ge­rek­se hal­kı­mız, ba­sın men­sup­la­rı­mız, ta­raf­tar­la­rı­mız, her­kes gü­zel bir bir­lik­te­lik sağ­la­ma­ya baş­la­dı. Ül­ke­nin Mil­li Ta­kı­mı, tüm ül­ke­nin be­ğen­di­ği, sev­di­ği, his­set­ti­ği ta­kım ol­ma­lı­dı­r’­’ di­ye ko­nuş­tu.

spor.bugun.com.tr

Blogger tarafından desteklenmektedir.